Wat heb ik nou eigenlijk zelf nodig?

[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Deze cursus is bedoeld voor mensen die hun aandacht te veel op anderen zijn gaan richten en weer willen ontdekken wat ze zelf willen.

  • door alle aandacht voor je (kleine) kinderen niet meer weet wat je eigen behoeften zijn
  • Je in een relatie zit met iemand met gezondheidsproblemen, waardoor de zorg voor hem of haar centraal is komen te staan
  • Je een relatie hebt met iemand met bijvoorbeeld autisme of ADHD en de hulpverlening vooral gericht is op wat de ander nodig heeft
  • Je overweegt te gaan scheiden van iemand waar jij te veel je aandacht op richt
  • Je uit een relatie gestapt met iemand met een verslaving of met trekken van borderline, narcisme of psychopathie

Je krijgt opdrachten die je helpen weer te voelen wat jij wilt en ervoor te zorgen dat je ook daadwerkelijk stappen zet om je eigen wensen vorm te geven.

Focus op jezelf

10.00

Deze cursus is bedoeld voor mensen die zich teveel op anderen hebben gericht. De opdrachten helpen je om je aandacht weer op jezelf te richten. In deze cursus ontdek je (weer) wat je zelf nodig hebt. Je maakt eerst het doel van je leven en gaat vervolgens stap voor stap verkennen wat goed is voor jou. Neem minimaal acht weken voor deze cursus.

Beschrijving

Deze cursus is zeer geschikt voor iedereen die in een moeilijke situatie zit. Of je gezondheid nu je aandacht vraagt, je relatie of je gezin of je werk, het is belangrijk om op jezelf te kunnen terugvallen. Als je niet meer weet wat je nou zelf zelf wilt en dat opnieuw wilt ontdekken, is deze cursus voor jou. Zeer geschikt voor mensen die vooral hun aandacht op anderen richten, ‘please-gedrag’ vertonen en/ of hun grenzen niet goed kunnen aangeven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Focus op jezelf” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *