Huishouden zonder ruzie en gezeur

Staat jullie relatie op springen omdat jullie ruzie hebben over het huishouden? Voel je jezelf er alleen voor staan? Of ben je juist het gezeur van je partner over het huishouden helemaal zat?

Herken je jezelf in één of meer van de volgende dingen:
* Jullie hebben ruzie over het huishouden
* Jullie hebben ruzie over de opvoeding van de kinderen
* Eén van jullie heeft het gevoel dat hij/zij alles moet doen
* Jullie hebben een druk gezin en komen onvoldoende aan elkaar toe
* Jullie praten weinig

Dat verandert niet vanzelf!

Als je geen aandacht geeft aan ruzies en vervelende gevoelens rond het huishouden, wordt het waarschijnlijk alleen maar slechter. Je partner drijft verder van je af of de ruzies worden steeds heftiger. Het kan zelfs zo ver komen dat jullie uit elkaar gaan.

Dat is niet nodig! Het huishouden hoeft geen wig tussen jullie te drijven. Het is ook niet nodig om precies evenveel te gaan doen.

Niet nodig om ervoor in therapie te gaan

Het is niet nodig om in therapie te gaan om  dingen te veranderen in jullie huishouden. Met de thuiscursus Huishouden zonder ruzie en gezeur kun je in zes weken ook jouw relatie een positieve richting uit sturen.

Met overzichtelijk huiswerk dat je gedeeltelijk alleen en gedeeltelijk samen met je partner doet, zet je de stappen op weg naar een harmonieus gezinsleven.

Huishouden zonder ruzie en gezeur 

Lees de positieve ervaringen van degenen die de cursus Huishouden zonder ruzie en gezeur volgden :

“Het heeft mijn ogen geopend. Vaak kom je onbewust in bepaalde patronen terecht en het is  moeilijk om daar zelf weer uit te komen.”
Maartje

“We vonden de opdrachten erg leuk om te doen.”
Cees

“Als iedereen dit doet, krijgen we een hele andere wereld.”
Sabine

“Bij obstakels kijk ik meestal eerst naar mijzelf, om te zien wat mijn rol in het geheel is. Maar in mijn relatie ben ik langzamerhand toch meer gaan kijken naar zijn rol en ik heb mijn eigen aandeel een beetje verwaarloosd. Het is makkelijk om naar de ‘fouten’ van een ander te kijken en die van jezelf weg te schuiven. Maar we zijn twee volwassenen en hebben allebei een even groot aandeel.”
Annabel

“Het is heel goed om ons bewust te worden van hoe wij in de relatie staan en wat voor effect dat eigenlijk op de ander heeft.”
Marieke

Je kunt echt dichter bij elkaar komen met de thuiscursus Huishouden zonder ruzie en gezeur

In slechts zes weken maken jullie een grote stap voorwaarts.

Je krijgt iedere week heldere opdrachten die je alleen of samen met je partner uitvoert. Bij elkaar besteed je ongeveer twaalf uur aan de cursus. En je maakt een grote sprong!

Je ontvangt zes weken lang uitleg en online opdrachten. Samen met je partner voer je inspirerende opdrachten uit. De eenvoudige stappen van deze cursus zorgen ervoor dat jullie weer helder krijgen waar jullie naar toe willen. Zo ontdekken jullie hoe je samen kunnen zorgen voor geluk, liefde en succes in je relatie.

STOP GERUZIE EN GEZEUR OVER HET HUISHOUDEN EN GA NU AAN DE SLAG MET DEZE  ONLINE CURSUS.

Huishouden zonder ruzie en gezeur

45.00

In zes weken word je via een gestructureerde opbouw meegenomen in het vorm geven van jullie huishouden. Door de duidelijke oefeningen gaan jullie beter samenwerken en maken jullie in overleg een goede taakverdeling die echt bij jullie past.

Specificaties

Category: Tag:

Beschrijving

Maken jullie ruzie over het huishouden en zijn de taken niet goed verdeeld? Deze cursus helpt je om jullie huishouden als een bedrijf te gaan zien. Met een missie en een visie en een gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Huishouden zonder ruzie en gezeur” te beoordelen

Over deze onderwerpen kun je informatie en opdrachten verwachten:

Week 1 Van negatief naar opbouwend denken in je relatie

Je denken bepaalt jouw houding en gedrag in je relatie. Denk je negatief, dan zul je je minder snel inzetten en bovendien minder vertrouwen hebben in je handelen. Constructief denken in je relatie betekent dat jij je denken opbouwend gebruikt. Je leert hoe je van klagen, elkaar beschuldigen en elkaar verwijten maken naar positieve beïnvloeding kunt gaan. Je oefent in complimenten geven.

Week 2 De ideale relatie

Waarschijnlijk ben je op dit moment vooral bezig met wat je niet meer wilt, wat je vervelend vindt en wat je wilt veranderen in de relatie en aan de ander. Wat als je de andere kant uit gaat kijken en de relatie gaat benaderen vanuit jouw wensen? Hoe ziet jouw ideale relatie er uit? Wat vind jij belangrijk? Wat vindt je partner belangrijk? Waar zit de gemene deler? Gebruik je volle verstand om de route uit te stippelen die leidt naar jullie ideale relatie.

pizza

Week 3 Tijd goed benutten

Ruzie maken, elkaar negeren, niet doen wat je eigenlijk wilt, het is allemaal zonde van je tijd. Daar kun je beter mee omgaan. Leer de juiste keuzes te maken. Ga doen wat jullie echt belangrijk vinden. Geniet van de tijd die je samen hebt.

Week 4 Doel van jullie relatie

De meeste relaties houden zichzelf overeind in de waan van alledag. Verplichtingen gaan voor. Als werk, kinderen en huishouden zijn ‘gedaan’ val je uitgeput op de bank. Wat zou er gebeuren als jullie gaan kijken naar wat je werkelijk graag wilt? Genoeg aandacht gaat besteden aan zijn in de natuur, cultuur, sport en opladen met het gezin. Bepaal samen het doel van jullie relatie. Zodat jullie met plezier en gemak kunnen bereiken wat je wilt.

Week 5 Samen om de tafel

Niet naar elkaar luisteren, niet zeggen wat je werkelijk wilt, geen rekening houden met de ander en nauwelijks tijd nemen om dingen echt met elkaar uit te praten en op een rijtje te zetten en zorgvuldig samen af te wegen. Zo ziet het er bij veel gezinnen uit. We hebben dat ook niet van onze ouders geleerd. Deze week leer je samen of als gezin constructief met elkaar praten. Communicatie-oefeningen, leren luisteren, de tijd nemen voor elkaar en structuur aanbrengen. Dat zorgt voor onderling begrip.

Week 6 Op koers blijven

Zet de puntjes op de i in deze laatste week met uitdagende opdrachten die je op je koers houden.

Deze e-course is voor alle soorten liefdesrelaties. Of je nu een homo- of een heteroseksuele relatie hebt, Huishouden zonder ruzie en gezeur helpt jullie om dichter bij elkaar te komen. Begin daarom vandaag nog met deze cursus.

DE ONLINE CURSUS DIE SAAMHORIGHEID EN HARMONIE GAAT BRENGEN kost slechts €25,00.

Voor dat bedrag geef je een impuls geven aan jullie relatie waar je jaren plezier van hebt

Begin vandaag nog!

Bestel de cursus vandaag nog, zodat jullie meteen meer begrip, liefde en harmonie in jullie relatie krijgen.

Huishouden zonder ruzie en gezeur

45.00

In zes weken word je via een gestructureerde opbouw meegenomen in het vorm geven van jullie huishouden. Door de duidelijke oefeningen gaan jullie beter samenwerken en maken jullie in overleg een goede taakverdeling die echt bij jullie past.

Specificaties

Category: Tag:

Beschrijving

Maken jullie ruzie over het huishouden en zijn de taken niet goed verdeeld? Deze cursus helpt je om jullie huishouden als een bedrijf te gaan zien. Met een missie en een visie en een gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Huishouden zonder ruzie en gezeur” te beoordelen

Breng balans in jullie relatie en

Kom dichter bij elkaar

gerelateerde artikelen

Reacties