Over mij

Als juf van coaches en therapeuten heb ik de laatste jaren mijn draai gevonden. Ik word er blij van als professionals nog beter worden in hun vak. Het geeft me vreugde om door te geven wat werkt.

Om te zorgen dat de volgende generatie coaches en therapeuten optimaal gebruik maakt van de geweldige nieuwe methodieken die in de afgelopen jaren zijn ontwikkeld. Ik ben slim, intuïtief, direct en heb hart voor de zaak. Mensen kiezen mij als coach omdat ze zich onvoorwaardelijk gezien voelen én vanwege mijn heldere analyses, directe taal en krachtige en doeltreffende, liefdevolle interventies.

Ik hou van dansen, van de bos en de hei en van dansen. Je kunt mij wakker maken om op avontuur te gaan. Om te zwemmen in stille wateren én om te verdwalen in diepe gronden.

Met een van de 500 poppetjes waarmee ik mensen help om inzicht te krijgen in hun eigenschappen.

Haarfijn en direkt
Ik was niet altijd juf. Mijn loopbaan begon ik als journaliste. Daarna studeerde ik rechten en werd onderhandelaar in de vakbeweging. In 1995 gaf ik mijn eerste training: ‘Verdien geld met werk waarvan je houdt’. Sinds 2000 ben ik zelfstandig ondernemer. Eerst deed ik vooral loopbaantrajecten. Daarna richte ik me meer op leiderschap. En een jaar of tien was ik relatiecoach. Ondertussen ontwikkelde ik mijn eigen methodiek. Op enig moment zei iemand tegen: “wat jij doet wil ik ook kunnen. Wil je me er les in geven?”. Zo werd het tijd om te ontdekken hoe ik mijn methode ook over kon brengen op andere coaches en therapeuten. Ik schreef er een boek over en leerde didactische vaardigheden. En zo belandde ik in mijn huidige beroep van juf.

Voor mij is het van belang om te belichamen wat ik uitdraag. ‘To walk my talk’. Dus dat betekent dat ik verantwoordelijkheid neem om mijn dromen te vervullen en om de tegenslagen in mijn leven aan te gaan. Leren vind ik belangrijk, zowel binnen mijn vakgebied als daarbuiten. Zo ben ik op tangoles gegaan om te leren volgen. Ik wil dat dingen werken, dat ze effect hebben, dat er echt wat gebeurt. Ik ben ongeduldig en stel hoge eisen aan het resultaat. Ik wil dat alle niveaus worden geraakt: verstand, gevoel, intuïtie en daadkracht. Zodat je jezelf als een geheel ervaart en dingen die je leert al op dezelfde dag in de praktijk kunt brengen.

Ik ben gepassioneerd voor gelijkwaardige relaties tussen mannen en vrouwen. Voor mij is het van belang om eigenschappen niet onder te verdelen in mannelijk of vrouwelijk. Om iedereen volledig in zijn waarde te laten met alle kwaliteiten én onhebbelijkheden.

Kom je ook leren?

Bel me op 06-33886581 om je situatie voor te leggen. Als ik niet op kan nemen, kun je een boodschap inspreken of een mailtje sturen naar coaching@carolinefranssen.nl.