Over Nadine

Nadine Brugman (44) is assistente van het programma Vrouwelijk Leiderschap. Bij haar kun je terecht met persoonlijke vragen. Als je wilt dat iemand even rustig met je meekijkt en je over een drempel helpt.
Nadine heeft alle trainingen bij Beeldkracht gevolgd en is dus opgeleid in de systemische aanpak van Caroline. Zij liep als assistente mee met de opstellingendagen Heel je moederlijn.
Nadine is de belichaming van ‘zachte kracht’.  


“Als pleegmoeder ben ik gewend om ruimte en veiligheid te bieden tijdens kwetsbare veranderingen. Ik leid kinderen uit de storm naar rustig water. Onderweg leef ik hen nieuwe mogelijkheden voor. Al jaren bied ik kinderen aandacht en ruimte; als ze overbelast zijn, in crisis verkeren of traumatische beschadigingen hebben opgelopen in hun ontwikkeling. 
Ik kom op voor hun belangen wanneer zij dat zelf nog niet durven, de kracht missen, de leeftijd nog niet hebben, de vaardigheden hen ontbreken of wanneer ze het overzicht niet hebben om dat voor zichzelf te kunnen.”

Door te doen wat ze zegt en te zeggen wat ze voelt, opent Nadine een weg naar vertrouwen. 
Zij is met haar volle aandacht bij jouw verhalen. Op je eigen tempo durf je haar achter je verdedigingsmuur uit te nodigen. 

“Bij mij mag je boos zijn op je ouders, zonder dat ik twijfel aan jouw liefde voor hen.
Bij mij mag je zeggen dat je dood wilt, omdat ik zie dat je bang bent en dat niet meer wilt zijn. 
Bij mij mag je zijn zoals je bent, met alles erop en eraan.
Want als alles er mag zijn, ontspan je in het hier en nu en wordt alles beter te dragen.”