Waarom online leren?

Op deze site heb ik een keur aan opdrachten en tips verzameld om jou te helpen bij het krijgen van een betere relatie met jezelf en met de mensen om je heen.

Als coach en opsteller heb ik altijd het liefst mensen in mijn eigen praktijk en mijn eigen groepen. Dan kan ik namelijk SPECIFIEK met ze werken aan waar ze tegenaan lopen in hun leven.

Er zijn echter ook ontzettend veel ALGEMENE thema’s./ waar zoveel mensen mee te maken hebben, dat het voor mij zinvol werd om het allemaal eens goed uit te leggen en je stap voor stap te helpen.

Online leren vraagt natuurlijk wel wat van je. Je moet naar de site komen om je oefeningen te lezen en je moet je doen zonder dat er iemand is die met je meekijkt en je stimuleert. Het vraagt dus heel veel discipline.

Vooralsnog is bijna al het materiaal geschreven en zijn er enkele audio-fragmenten bij de meditaties. Ik ben van plan om bij iedere cursus ook een video te maken. Maar omdat de geschreven opdrachten al zo goed zijn, heb ik niet gewacht tot ik ook videomateriaal heb ontwikkeld.