Kom ontspannen tot je recht

Jaartraining Vrouwelijk leiderschap

Ben jij een vrouw die weet wat ze wil, maar heb je toch niet volledige regie over je leven? Ben je pleaser of een perfectionist? Wil je dat veranderen en liever worden voor jezelf? Heb je al cursussen of  therapie gehad en heeft het niet genoeg geholpen? Kom dan meedoen met het jaarprogramma Vrouwelijk Leiderschap.

Als je inschrijft voor 15 februari betaal je slechts €950 voor een heel jaar begeleiding!

52 weken

Iedere Vier weken een Volgende stap

Een uitgekiend programma om jou te begeleiden naar leiderschap van binnenuit. Opgebouwd uit 13 stappen van vier weken. Iedere stap bevat vier fasen:
1. grond rijp maken,
2. zaadje planten
3. water geven en onkruid wieden
4. oogsten.

STAP 1.

ZET JE EIGEN KOERS UIT

 

Heb je het gevoel dat je geleefd wordt? Je hebt nog wel degelijk wat te kiezen. Dit is het moment in echt je eigen koers uit te zetten, los van de verwachtingen van anderen.

Stap 2.

GOOI JE OUDE OVERTUIGINGEN OVERBOORD

Doe je ontzettend je best en brengt het niet wat je hoopt? Het helpt niet om nog meer je best te gaan doen. Er is een fundamentele verandering nodig. Gooi je oude overtuigingen overboord en geef jezelf toestemming om het anders te gaan doen.

Stap 3.

DURF TE VRAGEN EN TE ONTVANGEN

Voel jij je leer, ben je vaak moe en heb je een onbestemd gevvoel van teleurstelling? Dat ligt niet alleen aan de ander.
Doorbreek de mythe dat je alles zelf moet doen.

Stap 4.

VAN ZELFKRITIEK NAAR ZELFWAARDERING

Heb je vaak kritiek op jezelf? Is het maar zelden goed genoeg? Het beste resultaat komt niet voort uit ontevredenheid. We halen de focus af van wat er fout gaat en nog beter kan. We gaan kijken naar wat goed gaat. Je geeft jezelf speelruimte door fouten te mogen maken. Zo wordt je meer tevreden over wie je bent en wat je mag doet.

STAP 5.

Draag alleen nog je eigen verantwoordelijkheid

Sta jij altijd klaar voor anderen? Hoe wil je toekomen aan jezelf als je je op anderen richt?

We gaan ervoor zorgen dat je niet meer automatisch de verantwoordelijkheid van anderen overneemt, en je gaat richten op JOUW verantwoordelijkheid voor jezelf en jouw leven.

STAP 6.

Pauzeren, ontspannen, uitrusten en opladen

Ben jij in je vrije tijd nog steeds bezig? Kan je slecht ontspannen omdat het nooit echt af is? In deze vakantiemaand staan pauze nemen, niksen en uitrusten centraal.

Geniet van je vakantie.

STAP 7.

ONTSPANNEN JE GRENZEN AANGEVEN

Geef jij je grenzen pas aan als de ander er al overheen is?Als je te laat je grenzen aangeeft, ben je meestal bozer dan je zou willen. Tijd om te te leren hoe je eerder, ontspannen en duidelijk je grenzen aangeeft.

STAP 8.

LIEF ZIJN VOOR JE KWETSBAARHEDEN

Mag jij van jezelf verdrietig of bang zijn, of wil je liefst altijd groot en sterk zijn?Je zelfvertrouwen wordt door zoveel verschillende ervaringen aangetast. 
In 2021 ga jij herstellen van je trauma’s en nieuwe vaardigheden leren.

STAP 9.

DURF ONAARDIG GEVONDEN TE WORDEN

is aanpassen jouw tweede natuur? Weet je eigenlijk niet meer zo goed wat je zelf wilt, omdat je steeds bezig bent om anderen tevreden te stellen? Iedere volwassen vrouw moet er tegen kunnen om onaardig gevonden te worden.Is aanpassen jouw 

STAP 10.

LEER ONDERHANDELEN, ZODAT ER VAKER GEBEURT WAT JIJ WILT

Begin jij je onderhandelingen ook met het voorstellen van een compromis? Weinig vrouwen brengen bij een onderhandeling of overleg in wat ze zelf willen. Tijd om écht partij te worden en jezelf en jouw wensen serieus te nemen.

STAP 11.

BOUW AAN JE ZELFVERTROUWEN ALS VROUW

Veel vrouwen hebben hun eigen vrouwelijkheid afgewezen. Bijvoorbeeld omdat hun vader liever een jongetje wilde, of omdat ze seksueel geweld hebben meegemaakt. Jouw vrouwelijkheid en erotiek verdienen meer aandacht dan ze nu krijgen. Door je vrouw-zijn en je lijf lief te hebben, kun je jouw eigen behoeften voelen en communiceren over intimiteit. Je zelfvertrouwen verbindt zich met jouw vrouwelijkheid

Stap 12.

BLIJF OP KOERS

Lig je nog op koers? Wil je jouw koers aanpassen? Integratie van de vorige stappen. Herhaling. Tijd om in te halen wat je gemist hebt en de puntjes op de i te zetten.

STAP 13.

AFSCHEID NEMEN

Waar wil je afscheid van nemen? Waar heb je nog geen afscheid van genomen?

We gaan onder ogen zien welk afscheid jij vermijdt en welk afscheid je niet onder ogen wilt zien. Met een prachtig afscheidsritueel beëindigen we Vrouwelijk Leiderschap

 

52 weken

Iedere Vier weken een Volgende stap

Je zelfvertrouwen wordt door zoveel verschillende ervaringen aangetast. 
In 2021 ga jij herstellen van je trauma’s en nieuwe vaardigheden leren.

We raken alle lagen

Een heel jaar de tijd om te leren, te oefenen Waardoor je echt verandert

Iedere week een bijeenkomst

Iedere week is er een bijeenkomst, met opdrachten en tips en delen van ervaringen

Iedere Vier weken een stap

We halen alles uit de kast om jou de stappen te laten zetten. Online opstellingen, meditaties, opdrachten

Forum

Deel je ervaringen en vorderingen in een besloten forum. Moedig anderen aan en krijg aanmoediging.

Uitgekiende oefeningen

In de online leeromgeving staan zoveel oefeningen dat je jezelf voortdurend kunt blijven ontwikkelen.

Ondersteuning

Dit programma biedt je ondersteuning op de lange termijn om de veranderingen die jij wilt realiseren in je leven ook daadwerkelijk voor elkaar te krijgen

echte veranderingen

Echte veranderingen kosten tijd en aandacht. Vaak ook discipline. In je eentje is dat niet simpel. Vandaar dat je dit samen met andere vrouwen doet.

We staan tot je beschikking

Wie staan jou terzijde?

Er is zoveel gebeurd

wat zeggen de vrouwen die mee deden?

Betaalt je werkgever? Meld je dan hier aan.


Heb je nog vragen?

stuur ons een berichtje of bel